''2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Akademik Başarısını Artırmaya ve Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlamaya Yönelik Bilgilendirme ve Planlama Toplantısı'' Yapıldı

20.09.2020 385

20-09-2020Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan'ın başkanlığında, kurum idarecileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldığı ''2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Akademik Başarısını Artırmaya ve Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlamaya Yönelik Bilgilendirme ve Planlama Toplantısı'' öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını İl Müdürü Gürsel Ekmekci'nin yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılında il merkez ve ilçe okullarında öğrenci başarısını artırmak için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Ölçme ve Değerlendirme ile AR-GE Ekipleri tarafından 2019-2020 yılında yapılan çalışmalar ile 2021-2022 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Valimiz Sayın Mehmet Ali Özkan ise yaptığı konuşmada, eğitim-öğretimin doğru insanı yetiştirme amacı, salgın konusunda öğretmenlerin rol model olması beklentisi ve akademik başarı için gerekli koşulların hep beraber sağlanması hususlarına değindi.